Slideshow Image Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8 Slideshow Image 9 Slideshow Image 10 Slideshow Image 11 Slideshow Image 12 Slideshow Image 13 Slideshow Image 14 Slideshow Image 15
1
SEP
Vpis novih članov
S prvim septembrom vpisujemo nove člane in pričnemo s treningi za vse skupine. Vabljeni.

 

V Atletskem klubu Škofja Loka se trenutno posvečamo predvsem vadbi otrok v smislu športne rekreacije, druženja in socializacije v športnem duhu.

Športna vadba na splošno pozitivno vpliva na osebnostni razvoj otrok, sami treningi atletike pa izboljšujejo tudi otrokovo gibljivost, medmišično koordinacijo, hitrost in moč. Enkrat letno v našem klubu organiziramo spomladanske pripave v Rovinju. Udeležujemo se tudi tekmovanj v okviru Gorenjske zlate lige za najmlajše, državnih tekmovanj, atletskih pokalov in drugih tekmovanj, kjer naši atleti dosegajo lepe rezultate.

 

Člani Atletskega kluba Škofja Loka so že od nekdaj na tekmovanjih osvajali najvišja mesta, tudi na državnih prvenstvih, nekateri pa so bili celo člani slovenske reprezentance.

 

Več o tem si lahko preberete v podmeniju 'ZGODOVINA KLUBA'.

 

V podmenijih lahko najdete tudi nekaj o statutarnih organih kluba in klubov temeljni akt.