Slideshow Image Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8 Slideshow Image 9 Slideshow Image 10 Slideshow Image 11 Slideshow Image 12 Slideshow Image 13 Slideshow Image 14 Slideshow Image 15
1
SEP
Vpis novih članov
S prvim septembrom vpisujemo nove člane in pričnemo s treningi za vse skupine. Vabljeni.

VADITELJI

 

 

Vaditeljica Tina Demšar je po poklicu odvetnica, sicer pa nekdanja odlična šprinterka, večkratna državna prvakinja v teku na 100 m v pionirski, mladinski in članski kategoriji, udeleženka evropskega prvenstva, univerzijade, sredozemskih iger in reprezentančnih nastopov v pionirski in mladinski kategoriji. Njen osebni rekord v teku na 100m znaša 11,48s, v teku na 60m pa 7,47s. V Atletskem klubu Škofja Loka je članica upravnega odbora in vaditeljica skupine mlajših in starejših osnovnošolcev.

 

Kontakt: tina.murn@gmail.com

 

 

Patrik Vlaj

 

Patrik Vlaj je po izobrazbi lesarski tehnik in je zaposlen v družinskem podjetju. Z atletiko se ukvarja že od zgodnjih najstniških let in je v okviru osnovnošolske in srednješolske atletike dosegal dobre rezultate na področnih in državnih tekmovanjih. Njegova najljubša disciplina je 100m. V našem klubu je vaditelj starejših osnovnošolcev.

 

Kontakt: vlaj.patrik@gmail.com

 

 

 

 

vaditelj

 

Jurij Demšar je uni. dipl. ing. strojništva, sedanji predsednik Atletskega kluba Škofja Loka in trener skupine starejših osnovnošolcev. Občasno še vedno tekmuje v teku na 100 metrov, kjer je lastnik odličnega osebnega rekorda 10.77.

 

Kontakt: jurij.demsar@gmail.com

 

 

Anže Jurgele

 

Anže Jurgele je diplomiral na Fakulteti za šport v Ljubljani in pridobil strokovni naziv profesor športne vzgoje. Pred leti je tekmoval v teku na 800 metrov in bil tudi član mladinske atletske reprezentance. V Atletskem klubu Škofja Loka je član upravnega odbora in trener skupine mlajših in starejših osnovnošolcev.

 

Kontakt: anze.jurgele1@gmail.com